Benieuwd naar onze events voor de komende weken?
Ontdek het hier!
Reserveren kan steeds online via onze Resengo button,
voor onze côte à l’os avond, tapasavond of brunch navigeer je best naar SPECIAL EVENTS.
U kan ook steeds telefonisch reserveren via 051 50 16 58 of via info@feestzaalpuur.be
Geniet op vrijdagavond van ons côte à l’os menu!
Scampi’s in curry met wokgroentjes en rijst
–
Côte à l’os of sliptongetjes à volonté met verse frietjes, salades en warme sausjes
–
Dame blanche of Irish Coffee
€ 51,00 per persoon exclusief dranken
Reserveren kan via 051 50 16 58 of info@feestzaalpuur.be
Zondag 28 september – volzet
Zondag 9 november
We starten de middag met een glaasje bubbels gevolgd door enkele hapjes.
Daarna kan men zich naar believen bedienen aan het buffet van verfijnde koude voorgerechtjes, ons warm hoofdgerechtenbuffet en het dessertenbuffet.
De ideale formule voor familiefeestjes, een gezellig etentje, …Vanaf 2025 € 81,00 per persoon dranken inbegrepen tot de koffie
TAPASAVOND
vrijdag 19 september – 19u00 ( volzet )
vrijdag 10 oktober – 19u00
Laat je gedurende de hele avond verwennen met heerlijke tapas en kleine gerechten.
Een mix van vlees, vis, schaal-en schelpdieren, dessertjes zorgen voor een meer dan “volledig”menu.
Wij zorgen alvast voor een gezellige avond!
Prijs per persoon € 55,00 zonder dranken
Reserveren kan via 051 50 16 58 of via info@feestzaalpuur.be
Vrijdag 21 november ( volzet )
Vrijdag 28 november ( volzet )
We gaan terug in de tijd… 𝐧𝐚𝐚𝐫 𝐝𝐞 𝐛𝐞𝐚𝐭𝐬 𝐯𝐚𝐧 𝐝𝐞 𝟖𝟎’𝐬 & 𝟗𝟎’𝐬! – 19u30
We starten de avond met een glaasje cava of picon gevolgd door heel wat lekkere tapas en hapjes.
Nadien openen we ons uitgebreid hoofdgerechtenbuffet.
We sluiten de avond af met een dessert en koffie.
+ Late night snack
€ 89,00 Alle dranken inbegrepen tot 02u00.
Muziek tot 02u00
Aperitief met hapjes
–
Gebakken tongschar – bospeen – winterprei – beurreblanc
–
Zeebaarsfilet – peultjes – shi-také – groene curry
–
Hertenkalffilet – pompoen – rode biet – poivrade
–
Dessert van de chef
–
Koffie en versnaperingen
€ 89,00 per persoon inclusief wijn en water
Champagne met hapjes
–
Gebakken grietfilet – citroenrisotto – schaaldierenjus
–
Coquilles – gelakt buikspek – zoete aardappel – beurre blanc
–
Filet pûr – oesterzwam – bordelaise – hasselback aardappel
–
Dessert van de chef met koffie
Glaasje bubbel om 00u00
€ 137,00 inclusief wijn en water
Champagne met hapjes
–
Soepje van zoete aardappel – pata negra – gekruide room
–
Gebakken grietfilet – citroenrisotto – schaaldierenjus
–
Filet pûr – oesterzwam – bordelaise – hasselback aardappel
–
Dessert van de chef
–
Koffie en versnaperingen
€ 89,00 inclusief wijn en water
Noteer alvast zaterdag 24 januari en zaterdag 28 maart in jullie agenda.